Brand Design Iris
Brand Designer Iris

Ik ben Iris, een enthousiaste creatieveling uit het Zuiden des Lands. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat klanten een Crush zullen krijgen op jouw merk. Dit doe ik door samen met jou op zoek te gaan naar de kern van je business en dit om te zetten in krachtige visuals. Want een eerste in druk maak je maar één keer, toch?

Nog voordat ik mijn Bachelor of Arts behaalde was ik fulltime Brand Designer. Kun je nagaan hoe graag ik ‘mijn ding’ wilde doen!

 

Al sinds de start van Crush in 2015 werk ik in mijn eentje, heel bewust! Ik vind het namelijk super belangrijk om de samenwerking met klanten persoonlijk, doelgericht en flexibel te houden. Uiteraard heb ik wel een aantal toppers om me heen verzameld die Crush op freelance basis versterken. Hieronder stel ik ze aan je voor.

 

Ik geloof dat een merk ontstaat uit een uniek verhaal, onderscheidende waarde of enorme passie. Het is een feestje om je droom na te jagen! Dus wel zo leuk om je business een feestelijke uitstraling te geven, toch? Als Brand Designer zorg ik ervoor dat jouw ideale klant een Crush krijgt op joúw merk.

 

Ik werk graag voor gelijkgestemde ondernemers, die indruk willen maken met hun merk. Naast stijlvolle designs heb ik ook een liefde voor het interieur van ons nieuwe huis, de combinatie sushi en netflix, wijntjes drinken met vriendinnen, verse bloemen en stedentripjes met de boyfriend. Herkenbaar? Dan heb ik stiekem het gevoel dat wij een uitstekende match zouden zijn!

Dreamteam

Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, werken deze freelance toppers mee aan de mooiste resultaten.
Denk je een waardevolle toevoeging te kunnen zijn aan dit topteam? Laat dan vooral van je horen!

Rosalinde Markus
Copywriter
Reidunn van Riessen
Fotograaf
Femke van Houts
Fotograaf
Eline van Doorn
Social Media expert
Deloryan Hommers
creative developer
Ted Manders
Hosting provider